Bliv frivillig ved Tour de France 2021 (demo)


Tour de France er en kæmpe begivenhed, som følges af millioner af tv-seere fra hele verden. Har du lyst til at være med til at hjælpe til som frivillig ved årtiets største sportsbegivenhed, så skriv dig op som Tour frivillig her på siden. Klik på Bliv frivillig og udfyld tilmeldingsformularen så hører du fra os inden længe.

Efter 13 kilometers enkeltstart gennem verdens bedste cykelby, inviterer 2. og 3. etape på udbrud henover 381 kilometer med seks kategoriserede stigninger, og det tætteste man kommer på sidevindsgaranti. Nå ja, og Storebæltsbroen.

Vi glæder os til at holde en kæmpe fest i cykelsportens tegn - og du skal være med! Bliv frivillig og tag del i en af de største sportsbegivenheder i verden helt tæt på. Vi mangler frivillige til at hjælpe publikum, sikre ruter samt en masse andre spændende opgaver.

For at være frivillig ved Tour de France i Danmark skal du være klar til at hjælpe til i et travlt men spændende miljø. Du skal minimum tage 1 opgave af 6 timer og du kan sagtens være frivillig på alle etaperne.

Alle har mulighed for melde sig som tourfrivillig. Nogle opgaver kræver muskler, andre overblik og tredje blot, at du har et bragende godt humør og tør tage fat. Fælles for alle tourfrivillige er, at de ønsker at gøre oplevelsen for alle tilskuere og deltagere til noget helt særligt.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn eller etnicitet til at ansøge om at blive tourfrivillig. Når du tilmelder dig som tourfrivillig, så skriv gerne et par linjer om dig selv og hvorfor netop du vil være god til at løfte denne opgave.


Klik på knappen Bliv frivillig for at komme igang.


Bemærk at denne side blot er en demonstrationsside for at illustrere hvordan CrewPlan kan gøre rekruttering både nemt og GDPR compliant. Du bliver IKKE tilmeldt som frivillig ved Tour de France på denne side!